Lääkäriasema Levi – Kittilä

Levin lääkäriasema

Klinikkamme löydät LeviMarketia vastapäätä alppitalosta, omalla ulko-ovella. Sesonkiaikoina toimiva Levin lääkäriasema on vakiinnuttanut asemansa kaikkien akuuttien terveydenhoidollisten ongelmien ratkaisijana, oli kyseessä sitten akuutti sairastuminen tai röntgentutkimuksia vaativa rinnevamma. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu erityisesti vastaamaan aktiivisen tunturinkävijän matkallaan kohtaamaan akuuttiin lääkärintarpeeseen, mutta hoidamme niin matkailijoiden kuin paikallisten asukkaiden ongelmat laidasta laitaan. Levin lääkäriasema on ollut toiminnassa 4.10.2003 lähtien, joten meillä on vahvaa erityisosaamista rinnetraumojen ja tapaturmien osaamisen suhteen. Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri on aina vähintäänkin konsultoitavissa.

Suosittelen tätä klinikkaa. Lääkäri on todella hyvä ja kokenut traumatologiasta. Rikkoin käteni ja hän suoritti nopeasti repositsion ja loi hyvän näyttelmän mukavista ja kevyistä materiaaleista. Kiitos lääkäri!Käytettävissä olevat kielet:SuomalainenEnglantiVenäjän kieliVirolainen
lauri puustinenlauri puustinen
11:58 23 Apr 19
Erinomaista palvelua myös lapsiperheille! Yhdellä soitolla järjestyi lääkäri sunnuntai illaksi.
js_loader
Levin lääkäriasema, yksityinen Lääkäri Bene Finlandia Oy.

Aukioloajat

 

Olemme avoinna päivittäin;

10.00. – 18.00

Iltavastaanotto;

18.00 – 23.00

Varaathan ajan iltavastaanotolle puhelimitse.

 

Käynti- ja postiosoite

Leviraitti 6
99130 SIRKKA (Levi)

Ajanvaraus

Ajanvaraukset puh. 040 080 8804

Röntgen

Levin lääkäriasemalla saamme otettua natiiviröntgenkuvat niin ylä- ja alaraajoista, kuin keuhkoistakin aina klinikan aukioloaikana. Tarvittaessa voimme konsultoida kuvista yhtiömme omia ortopedejä tai radiologia.

Nykyaikaiset tuentavälineet

Käytämme murtumien kipsauksessa lasikuitu- ja puuvalmisteisia kipsimateriaaleja. Woodcast-kipsi on erittäin hyvin muotoutuva ja hengittävä kipsi, joten sitä on mukavampi pitää koko murtuman hoidon ajan kuin vanhanaikaista kalkkikipsiä. Käytämme lähtökohtaisesti puukipsejä yläraajojen murtumien tukemiseen ja lasikuitukipsiä alaraajoihin. Meiltä löytyy myös laadukkaat väliaikaisen tuennan kipsit mm. sääriluumurtumiin, jotka vaativat leikkaushoitoa.

Polven vammoihin meiltä löytyy laadukkaat pitkät sekä lyhyet polviortoosit. Myös kevyempiä polvitukia on valikoimassamme.

Nilkan nivelsidevammoja voimme hoitaa valikoimastamme löytyvällä tukevalla nilkan ilmalastalla.

Tämän lisäksi meiltä löytyy tuentavälineet pienempiin rannevammoihin, sormivammoihin, sekä olkapään alueen vammoihin.

Pikatestit

Levin klinikallamme saa otettua erilaisia pikatestejä helpottaaksemme diagnosointia. Jos esimerkiksi sairastat flunssaa, saamme otettua pikatestinä tulehdusarvon, Streptokokki A-testin sekä koronan antigeenitestin. Meiltä löytyy myös virtsatieinfektion diagnosoimista varten virtsatesti. Tämän lisäksi saamme mitattua hemoglobiinin, verensokerin sekä INR:n pikatesteillä.

Koronatestaus

Meillä on käytössä laadukas koronan antigeenipikatesti. Tuloksen saamiseen testistä menee noin 15-20 minuuttia. Laitamme testituloksen potilastietojärjestelmään, josta se siirtyy OmaKantaan. Tuloksen ollessa positiivinen, ilmestyy OmaKantaan todistus sairastetusta taudista. Saat meiltä tarvittaessa myös tulostetut versiot EU:n virallisesta, QR-koodillisesta todistuksesta, niin negatiivisesta kuin positiivisestakin testituloksesta.

Antigeenitestin lisäksi meillä saa otettua myös koronan PCR-testin. Testituloksen saa noin 24 h päästä testin otosta.